הכנת מחית הפיסטוק
קולים בתנור את הפיסטוק בחום 160 למשך כ רבע שעה. מצננים.
מעבירים למעבד מזון וטוחנים עד שהפיסטוק משחרר שומן. מדי פעם מנקים את הדפנות. מוסיפים את השמן ומערבבים שוב למשחה חלקה. .
הכנת הקרם ברולה
מחממים תנור ל-140 מעלות.
בסיר בינוני על אש בינונית, שמים את השמנת,פיסטוק והסוכר הלבן.
חוצים את המקל וניל ומוציאים את הגרגרים. מוסיפים אותם לסיר.
מביאים לסף רתיחה תוך כדי ערבוב.
בינתיים מערבבים במטרפה בקערה נפרדת את החלמונים.
יוצקים את השמנת בזילוף עדין ואיטי תוך כדי ערבוב מתמיד ומהיר על מנת למנוע מהביצים להתקרש . מסננים את התערובת. בעזרת כף מוציאים את שכבת הבועות (במידה ונוצרה) ויוצקים לכלים. (אפשר לכל כלי חסין חום בתנאי שהגדלים יהיו דומים כדי שזמני האפייה יהיו שווים)
מניחים את הכלים בתבנית גדולה, מכניסים לתוך התנור ושופכים לתבנית הגדולה מים רותחים עד לחצי הגובה של הכלים.
אופים כ-30 דקות ומצננים היטב. את פני הקרם מכסים בניילון נצמד (ממש צמוד לקרם)
לפני ההגשה מפזרים סוכר דק דק מעל הקרם ומקרמלים את הסוכר בעזרת מבער (ברנר).
מכניסים למקפיא לדקה כדי שהברולה יוגש קר