שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קלאמרי בטמפורה

רכיבים

250 גר קלאמרי נקי וחתוך לטבעות
לקימוח:
כוס קמח
2 כפיות פפריקה מתוקה
רבע כפית כמון
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
שליש כפית זנגביל (אבקה)

אופן ההכנה

טובלים את הקלאמרי בקמח ומטגנים בחום גבוה.
תעבדו בסבבים כדי שלא תאבדו מהחום של השמן.
מעבירים לנייר סופג.

איולי וואסבי
חצי כוס מיונז
חצי לימון סחוט
כפית וואסבי (או פחות לפי החריפות)
מלח ופלפל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן