טובלים את הקלאמרי בקמח ומטגנים בחום גבוה.
תעבדו בסבבים כדי שלא תאבדו מהחום של השמן.
מעבירים לנייר סופג.
איולי וואסבי
חצי כוס מיונז
חצי לימון סחוט
כפית וואסבי (או פחות לפי החריפות)
מלח ופלפל
250 גר קלאמרי נקי וחתוך לטבעות
לקימוח:
כוס קמח
2 כפיות פפריקה מתוקה
רבע כפית כמון
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
שליש כפית זנגביל (אבקה)
טובלים את הקלאמרי בקמח ומטגנים בחום גבוה.
תעבדו בסבבים כדי שלא תאבדו מהחום של השמן.
מעבירים לנייר סופג.
איולי וואסבי
חצי כוס מיונז
חצי לימון סחוט
כפית וואסבי (או פחות לפי החריפות)
מלח ופלפל
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם