רבע שעה לפני ההגשה כובשים את הסלמון בלימון ומלח.
מערבבים עם שאר המרכיבים.
תיבול
לימון, שמן זית ומלח
150 גר סלמון טרי חתוך לקוביות בגודל סמ
חופן ראשד ורוקט קצוצים
רבע בצל סגול קטן קצוץ דק
רבע פלפל אדום חריף קצוץ לטבעות
גרידת לימון
רבע שעה לפני ההגשה כובשים את הסלמון בלימון ומלח.
מערבבים עם שאר המרכיבים.
תיבול
לימון, שמן זית ומלח
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם
כדי לשפר את חווית הגלישה שלך, אנו משתמשים בקובצי 'קוקיז' (עוגיות) וטכנולוגיות דומות לצורכי תפעול, סטטיסטיקה וניתוח (אנליטיקס). למידע נוסף ראו את מדיניות פרטיות