דנוש שלנו חגגה 6
דניאלה הייתה מאושרת, בעננים
LOL cake
לעוגה
8 ביצים
כוס וחצי סוכר
כוס שמן
250 שמנת מתוקה
כוס חלב
2 כפית תמצית וניל
4 כוסות קמח מנופה, שקית אבקת אפייה וכפית סודה לשתייה
מקציפים ביצים וסוכר עד הכפלת נפח. מוסיפים את השמן והנוזלים. מערבבים להטמעה. מוסיפים קמח מערבבים עד להטמעה. לא לערבב יותר מדי.
מחלקים לשתי תבניות עגולות בקוטר 18 סמ
אופים בחום 170 מעלות עד שקיסם יוצא יבש. כשעה.
להרטבת העוגה
שליש כוס סוכר, שליש כוס מים רותחים, 2 כפיות תמצית רום. מערבבים להמסה, מוסיפים שליש כוס מים פושרים ומצננים.
חותכים את העוגה ל 6 שכבות (אני השתמשתי ב 5) כל שכבה מרטיבים בנדיבות ומורחים שכבת קצפת. וחוזרים על התהליך.
לקצפת
4 שמנת מתוקה
2 כוסות חלב
2 אינסטנט פודינג וניל
4 כפות אבקת סוכר
מקציפים הכל ביחד עד להקצפת יציבה.
את הקצפת שנותרה צובעים בצבע מאכל ועוטפים את העוגה.
הציפוי הורוד הוכן על ידי שוקולד לבן וצבע מאכל על בסיס שמן.
זו פעם ראשונה שאני מתעסק עם שוקולד לבן. לא מרוצה מהתוצאה.