קולים את האגוזים עם מעט מלח על מחבת ללא שמן. זהירות לא לשרוף. מעבירים למגבת ומשפשפים להוצאת הקליפה. לא קריטי אם נותרה קליפה על חלק מהאגוזים.
מלבד השומשום, מערבבים הכל ביחד.
מעבירים חצי מהכמות לנייר אפייה. ומגלגלים לצורת רולדה.
חושפים את הרולדה ומפזרים שומשום קלוי ומגלגלים את הרולדה מעל. כך עד שכל הרולדה מכוסה בשומשום.
עוטפים היטב בניילון נצמד ומקפיאים.
מוציאים מהמקפיא ופורסים עם סכין טובה לפרוסות דקות.
למי שאין סכין גדולה חדה, מומלץ לחתוך גס (במעבד מזון) לפני