100 גר פילה בקר (אפשר להחליף בשייטל/סינטה)
שמן זית
חצי לימון
צילי אדום חריף גרוס
בצל ירוק
פאקנים קלויים גרוסים
מבקשים מהקצב לפרוס את הנתח לקרפצ'יו.
אם לא מוכן, פורסים דק את הנתח ושמים בין שני ניירות אפייה. דופקים עם פטיש שניצל מהצד החלק שלו עד שהפילה כמעט שקוף.
מורחים את הפילה במיץ לימון , מזרזפים בנדיבות שמן זית, מפזרים צילי, בצל ירוק ופאקנים גרוסים.
אפשר לגוון ולהוסיף מעל פרמז'ן , נבטים, רוקט, פלפל חריף, צנוניות ועוד..