שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

לינגוויני בולונז

רכיבים

בצל לבן קצוץ
2 ענפי סלרי קצוצים
3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
7 שיני שום קצוצים
חצי קילו בשר טחון
כף אורגנו יבש
צנצנת (700 מל) מחית עגבניות חלקות- איטלקי
100 גר רסק עגבניות
כף חומץ בן יין אדום
חופן בזיליקום קצוץ
שליש צרור פטרוזיליה קצוצה
2 כפיות סוכר
2 כפיות מלח
כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

בסיר רחב שמים כשליש כוס שמן זית ומטגנים את הבצל,סלרי וגזר עד לריכוך. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כ 2 דק.
מוסיפים את הבשר טחון ועם מקל עץ מפוררים את הבשר עד שמאפיר.
מוסיפים את החומץ בן יין והאורגנו יבש. מטגנים עוד דקה. מוסיפים את שאר המצרכים ומבשלים כ45 דקות על אש נמוכה מכוסה חלקית.
אם צריך מוסיפים מעט מים.
מבשלים לינגוויני/ ספגטי בולונז לרמת אל דנטה.
שמים פסטה בצלחת ומעל מוזגים את הבולונז.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן