בצלים על האש
לא עוד לשפד, לא עוד לכלכך את הידיים.
מקלפים, חוצים, משמנים בשמן זית, עוטפים בנייר אפייה וגם בנייר כסף וזורקים על הגריל.
לא תאמינו כמה טעים זה יוצא!
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
Name*
Email*
אתר
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
מחפשים מתנה מקורית? ?מכירים מישהו שריח של לחם טרי משגע אותו?
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם
אני בדרך אליכם- בקרוב
עומל על סדנא שתשנה את כל מה שידעתם על בגאט
כלי נגישות