שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

ריבת תאנים

רכיבים

אופן ההכנה

ריבת תאנים

300 גר תאנים

250 גר סוכר

2 כוכבי אניס

חתיכה של 4 סמ גינגר יבש (או 2 סמ טרי)

גרידת לימון מחצי לימון

רבע כפית קינמון

רבע כוס מים

מביאים לרתיחה עדינה ומדי פעם מקפים את הקצף שנוצר ובוחשים עד למרקם סמיך (לא מדי כי מסמיך בקירור). בערך 40 דקות. צננים ומאחסים בצנצנת אטומה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן