שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

רולדת תמרים עם מגוון אגוזים ותיבול מעניין בציפוי שומשום קלוי.

רכיבים

500 גר תמרי מעגול
2 כפות שמן קוקוס
כפית שטוחה קינמון
חצי כפית אגוז מוסקט
רבע כפית ציפורן טחון
חצי כוס אגוזי לוז
חצי כוס אגוזי מלך
רבע כוס שקדים
חצי כוס פאקנים (אפשר לגוון עם פיסטוקים)
קורט מלח
חצי כוס שומשום קלוי

אופן ההכנה

 

קולים את האגוזים עם מעט מלח על מחבת ללא שמן. זהירות לא לשרוף. מעבירים למגבת ומשפשפים להוצאת הקליפה. לא קריטי אם נותרה קליפה על חלק מהאגוזים.

מלבד השומשום, מערבבים הכל ביחד.

מעבירים חצי מהכמות לנייר אפייה. ומגלגלים לצורת רולדה.

חושפים את הרולדה ומפזרים שומשום קלוי ומגלגלים את הרולדה מעל. כך עד שכל הרולדה מכוסה בשומשום.

עוטפים היטב בניילון נצמד ומקפיאים.

מוציאים מהמקפיא ופורסים עם סכין טובה לפרוסות דקות.

למי שאין סכין גדולה חדה, מומלץ לחתוך גס (במעבד מזון) לפני

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן