שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

רביולי קולורבי במילוי גבינת עיזים ופאקן

רכיבים

קולורבי גדול
חצי גליל מי עז (גבינת עיזים)
ענף בצל ירוק (החלק הירוק)
חופן פקאנים קלויים
שמן זית איכותי
מלח, פלפל

אופן ההכנה

 

אופים את הקולורבי בתנור על חום 180 מעלות כשעה – שעה וחצי עד שמתרכך.

מקלפים את הקליפה ופורסים הכי דק שאפשר. סכין גדולה וטובה תעזור פה. למי שיש מנדולינה-זה הזמן.

את הגבינת עיזים מועכים עם בצל ירוק מעט מלח ופלפל ושמן זית.

במרכז כל עיגול קולורבי מניחים כפית מהגבינה, מעל חצי פאקן קלוי וסוגרים לחצי עיגול.

מעל מזרזפים שמן זית ועיגולי בצל ירוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן