שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

רביולי סלק

רכיבים

2 סלקים גדולים ורחבים (בפריסה העיגול צריך להיות גדול)
חצי קילו מלח גס
100 גר פטה כבשים
ענף בצל ירוק (החלק הירוק)
חופן פקאנים קלויים
שמן זית איכותי
מלח, פלפל

אופן ההכנה

בתבנית תנור קטנה שופכים מלח גס, מניחים את הסלקים (למתכון יספיק אחד אבל תכינו כבר יותר). אופים בתנור על חום 180 מעלות כשעה – שעה וחצי עד שמתרכך.

מקלפים את הקליפה ופורסים הכי דק שאפשר. סכין גדולה וטובה תעזור פה. למי שיש מנדולינה-זה הזמן.

את הפטה כבשים טוחנים עם בצל ירוק מעט מלח ופלפל.

במרכז כל עיגול סלק מניחים כפית מהגבינה, מעל חצי פאקן קלוי וסוגרים לחצי עיגול.

מעל מזרזפים שמן זית ועיגולי בצל ירוק

This image requires alt text, but the alt text is currently blank. Either add alt text or mark the image as decorative.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן