אופן ההכנה
מגרדים את התפוחי אדמה בפומפיה גסה, שוטפים וסוחטים מנוזלים.
מפוררים לקערה גדולה.
מגרדים גם את הבצל בפומפיה גסה ומוסיפים לקערה.
קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה, כותשים את שיני השום ומוסיפים לקערה.
מוסיפים את הבשר טחון, הביצים ומתבלים.
מוסיפים 2 כפות קמח ואת הסודה לשתיה. מערבבים . אם העיסה נוזלית מדי מוסיפים עוד כף קמח.
מכניסים למקרר לחצי שעה, יוצרים כדורים ומשטחים אותם לעובי סמ.
מטגנים בשמן עד לחצי גובה הקציצה עד שהקציצה נראית כמעט שרופה והופכים לצד השני. מעבירים לנייר סופג.
מעולה בפיתה, עם טחינה, סלט וסחוג.
מעולה עם אורז לבן.