קנולי במילוי ריקוטה, שברי שוקולד לבן עוגיות ושמנת מוקצפת. בציפוי פיסטוק ושוקולד מריר מגורד
אופן ההכנה
למעבד מזון מכניסים את כל המרכיבים היבשים ומערבבים כ 20 שנית.
מוסיפים את החמאה ומערבבים לתערובת פירורית. מוסיפים את הביצה, חומץ והיין מרסלה ומערבבים עד ליצירת כדור בצק. אם לא נוצר כדור בצק מוסיפים כםית מים בכל פעם עד שנוצר כדור.
מוציאים למשטח מקומח קלות ולשים ממש מעט. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
מוציאים מהמקרר ולשים על משטח מקומח קלות כדי לרכך את הבצק. ממש מעט. לא לחמם את הבצק עם התעסקות יתר.
פותחים את הבצק לעובי 1 ממ. ועם חותכן עגול קורצים עיגולים. כל עיגול לשים לאורכו כדי שתתקבל אליפסה.
מניחים על הגליל קנולי. בצד אחד מורחים מעט מחלבון הביצה ומדביקים את הצד השני מעל.
בסיר עם שמן עמוק מטגנים עד שמשחים.
מוציאים לנייר סופג ובזהירות מנתקים את הגליל מהקנולי וממשיכים הלאה.
למילוי
מקציפים את השמנת עם אינסטנט פודינג, תמצית וניל והסוכר לקצפת יציבה. מוסיפים את הריקוטה ומקציפים עד לאיחוד.
חותכים את השוקולד הלבן עוגיות לשברים קטנים אך לעיסים ומקפלים לתוך התערובת.
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן.
ממלאים את הקנולים מהאמצע לצד. מקשטים בשוקולד מריר או פיסטוק. ומאבקים באבקת סוכר.