הכנת בצק
במעבד מזון מערבבים קמח ומלח, מוסיפים קוביות חמאה עד לתערובת פירורית.. מוסיפים ביצה ומערבבים עד שנוצר גוש בצק. במידה ולא נוצר.. מוסיפים עוד כפית מים.
לשים מעט לכדור. משטחים. עוטפים בניילון נצמד ומקררים כחצי שעה.
לשים מעט כדי לרכך את הבצק. מקמחים משטח עבודה ומרדדים לעובי 3 ממ (קחו בחשבון שיש דפנות לקיש אז תוסיפו 2 סמ לקוטר הקיש)
מחוררים את הבצק. מניחים מעליו נייר אפייה ומשקולות (קטניות). אופים רבע שעה. מוציאים את הקטניות והנייר אפייה. מוסיפים את המילוי ואופים עוד כחצי שעה.
למילוי
חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים כמעט עד השחמה.
חותכים את הכרישה לעיגולים בעובי חצי סמ ומוסיפים לבצל הכמעט שחום.. מטגנים עוד 3 דקות.
מערבבים את שאר החומרים בקערה נפרדת ומוסיפים את הבצל והכרישה.
מעל מפזרים בצל ירוק חתוך לעיגולים