רוטב סופר סופר טעים!
מבשלים את הפסטה לרמת אלדנטה ומסננים.
(במידה ולא אוכלים מיד. לעטוף בשמן זית ולשמור במקרר).
לרוטב
ממיסים את החמאה עם השמן זית ומטגנים קלות את הפרוסות השום. זהירות שלא ישרף.
מוסיפים את התרד ומבשלים עד לריכוך. מוסיפים את המיץ וגרידת הלימון. מערבבים.
מוסיפים את השמנת, פרמז'ן והתבלינים. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפפרדלה.
מערבבים כ 2 דקות על אש גבוהה.
ומגישים מיד.
מגרדים פרמז'ן מעל וטיפלה גרידת לימון.
1 מחשבה על “פפרדלה תרד, לימון, שמנת ופרמז'ן”
טעים וקל להכנה.