שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פפרדלה תרד, לימון, שמנת ופרמז'ן

רכיבים

חבילת פפרדלה איכותית (חברת garofallo מצויינים- מטיב טעם)
25 גר חמאה 
4 כפות שמן זית
3 שיני שום פרוסים דק
חבילת תרד ניו-זילנדי שטוף
מיץ מלימון שלם וגרידה מחצי לימון
400 מל שמנת (לבישול/מתוקה)
50 גר פרמז'ן מגורד
חצי כפית צ'ילי גרוס חריף
כפית וחצי מלח
כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

רוטב סופר סופר טעים!
מבשלים את הפסטה לרמת אלדנטה ומסננים.
(במידה ולא אוכלים מיד. לעטוף בשמן זית ולשמור במקרר).
לרוטב
ממיסים את החמאה עם השמן זית ומטגנים קלות את הפרוסות השום. זהירות שלא ישרף.
מוסיפים את התרד ומבשלים עד לריכוך. מוסיפים את המיץ וגרידת הלימון. מערבבים.
מוסיפים את השמנת, פרמז'ן והתבלינים. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפפרדלה.
מערבבים כ 2 דקות על אש גבוהה.
ומגישים מיד.
מגרדים פרמז'ן מעל וטיפלה גרידת לימון.

1 מחשבה על “פפרדלה תרד, לימון, שמנת ופרמז'ן”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן