שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פטוצ'יני ובטטה סגולה

רכיבים

חבילת פטוצ'יני
  2 בטטות סגולות מגורדות דק בפומפיה
בצל לבן גדול קצוץ דק
5 שיני שום קצוצים
30 גר חמאה
כפית פסטו
חצי כפית אגוז מוסקט
כפית שטוחה צ'ילי חריף
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כוס וחצי חלב
500 מל שמנת מתוקה

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה לרמת אל דנטה (כמעט עשוי).
בסיר רחב ועמוק, שמים כשליש כוס שמן זית ומטגנים את הבצל עד להשחמה קלה. מוסיפים את השום ומטגנים דקה. מוסיפים את הבטטות , הפסטו והחמאה ומטגנים כ 5 דקות על אש גבוהה.
מוסיפים את כוס החלב והתבלינים ומבשלים על אש גבוהה עד שמצטמצם.
מוסיפים את השמנת. מביאים לרתיחה וצמצום קל ואז מוסיפים את הפטוצ'יני.
מביאים לרתיחה ומגישים עם פרמז'ן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן