שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פאד תאי

רכיבים

4 ביצים
רצועות עוף משתי חזה עוף או חבילת טופו
4 גזרים חתוכים לרצועות
שליש כרוב לבן לרצועות דקות
5 ענפי בצל ירוק
חבילת נבטים
כחצי כוס בוטנים קלויים גרוסים
אטריות אורז או ביצים מוכנות לפי הוראות היצרן
לרוטב
3 כפות שמן שומשום
פחית קרם קוקוס
2 כפות חמאת בוטנים
כף קארי צהוב
2 סמ גינגר מגורד בפומפיה
4 שיני שום כתושות
רבע כוס סויה
חצי כפית סרירצ'ה או צילי גרוס
חצי כפית מלח

אופן ההכנה

 

בווק (או סיר גדול) עם שמן, הופכים ביצים למקושקשת, מוסיפים את רצועות העוף או הטופו ומערבבים עד שהעוף מלבין, מוסיפים את השום והגינגר לעוד דקה.

מוסיפים את הגזר והכרוב ומקפיצים מעט.

מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב וברתיחה מכניסים את האטריות אורז. מקפיצים עד שהרוטב נספג. מוסיפים בצל ירוק ומקפיצים.

מעבירים לקערה מוסיפים את הנבטים, בצל ירוק נוסף והבוטנים.

מגישים בליווי סויה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן