שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת גבינה שקשה לא להצליח איתה

רכיבים

תחתית
שרוול פתי בר טחון
100 גר חמאה מומסת
מילוי
750 גר גבינה 9%
4 ביצים
כף גדושה קורנפלור
כוס סוכר
כפית תמצית וניל איכותי
גרידה מרבע לימון
כיסוי
2 שמנת חמוצה 15% (400 גר)
2 סוכר וניל
2 כפות סוכר

אופן ההכנה

עוגת גבינה – קוטר 20 סמ

מדליקים תנור ל 150 מעלות במצב פס תחתון פס עליון.

מערבבים את מרכיבים התחתית ודוחסים בתחתית התבנית. מקפיאים לרבע שעה.

מערבבים את כל מרכיבי המילוי ושופכים מעל התחתית הקפואה.

מכניסים לתנור לחצי שעה. לאחר חצי שעה משנים מצב לטורבו לעוד 30-40 דקות.

מוציאים לצינון של רבע שעה.

מערבבים את חומרי הכיסוי ושופכים בעדינות מעל העוגה. מיישרים ומחזירים לתנור ל 10 דקות.

מצננים ומעבירים למקרר ללילה שלם

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן