שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת גבינה פירורים

רכיבים

לתחתית
שרוול פתי בר
120 גר חמאה
2 סוכר וניל
50 גר שוקולד מריר
למלית
750 גר גבינה 9%
2 שמנת מתוקה 38%
כוס חלב
חבילת אינסטנט פודינג וניל
2 סוכר וניל
100 גר אבקת סוכר

אופן ההכנה

אחת הטעימות. אחת הפשוטות. קלאסיקה 💯
הכנת התחתית
טוחנים הכל במעבד מזון לפירורים
מסדרים בשתי תבניות גדולה וקטנה.
אני השתמשתי בגדלים
25*15
35*25
משטחים בתבניות ואופים ב 180 מעלות כ 15-20 דק שהקצוות משחימות. מצננים כשעה.
הכנת המלית
מקציפים את השמנת, חלב ,פודינג וסוכר וניל לקצפת רכה (לא נוזלית). מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים בעדינות עד לאיחוד.
הרכבה
שופכים את המלית על התבנית הגדולה. מפוררים את התבנית הקטנה ומפזרים מעל המלית.
לילה במקרר.
אין תיאור זמין לתמונה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן