מבשלים את העדשים בסיר מלא מים עד לריכוך. להזהר מריכוך יתר.
משמנים את הבטטה בשמן זית, ממליחים וצולים בתנור ב 200 מעלות עד להשחמה קלה.
חותכים את הבצל ירוק לעיגולים קטנים.
קוצצים את הכוסברה גס.
מערבבים הכל. מתבלים בשמן זית, מלח לימון
כוס עדשים שחורות מבושלות
בטטה חתוכה לקוביות
פטה כבשים חתוכה לקוביות
3 ענפי בצל ירוק
רבע צרור כוסברה
מבשלים את העדשים בסיר מלא מים עד לריכוך. להזהר מריכוך יתר.
משמנים את הבטטה בשמן זית, ממליחים וצולים בתנור ב 200 מעלות עד להשחמה קלה.
חותכים את הבצל ירוק לעיגולים קטנים.
קוצצים את הכוסברה גס.
מערבבים הכל. מתבלים בשמן זית, מלח לימון
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם