שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט עדשים שחורות, בטטה צלויה, פטה כבשים

רכיבים

כוס עדשים שחורות מבושלות
בטטה חתוכה לקוביות
פטה כבשים חתוכה לקוביות
3 ענפי בצל ירוק
רבע צרור כוסברה

אופן ההכנה

מבשלים את העדשים בסיר מלא מים עד לריכוך. להזהר מריכוך יתר.
משמנים את הבטטה בשמן זית, ממליחים וצולים בתנור ב 200 מעלות עד להשחמה קלה.
חותכים את הבצל ירוק לעיגולים קטנים.
קוצצים את הכוסברה גס.

מערבבים הכל. מתבלים בשמן זית, מלח לימון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן