מנקים את הפלפלים מהגרעינים. רצוי בכפפות.
טוחנים הכל במעבד מזון. במידת הצורך להוסיף שמן זית
300 גר פלפלים ירוקים/ אדומים/ מעורבב
צרור כוסברה
חופן עלי בזיליקום (אופציונאלי)
10 שיני שום
רבע כפית ג'ינג'ר טחון (זנגוויל)
רבע כפית הל
רבע כפית ציפורן
כפית פפריקה
רבע כפית כמון
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כוס שמן זית
מנקים את הפלפלים מהגרעינים. רצוי בכפפות.
טוחנים הכל במעבד מזון. במידת הצורך להוסיף שמן זית
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם