מתכון פשוט, קל להכנה וטעים ברמות קשות.
שוטפים את השוקיים. מייבשים. מעסים עם מלח גס. מניחים בצד.
מקלפים את החבושים, חותכים לרבעים. מנקים ליבה. וחותכים לרצועות.
מקלפים את התפוחי אדמה והגזרים וחותכים לחתיכות.
מקלפים את הבצל ופורסים לרצועות.
בסיר רחב ועמוק עם שמן בגובה 2 סמ, מטגנים תחילה את החבושים כדי שהטעם יעבור לשמן. מוציאים לנייר סופג.
מטגנים את התפוחי אדמה עד להזהבה יפה. מוציאים לנייר סופג וממליחים מעט.
ממשיכים עם הגזר ובסוף עם הבצל.
שופכים בזהירות את רוב השמן.
מטגנים את השוקיים והשום עד להזהבה מכל הצדדים.
מוסיפים את כל המרכיבים כולל התבלינים.
שופכים כוס וחצי מים רותחים בזהירות.
מערבבים ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומעבירים לאש נמוכה לעוד שעה ורבע