שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סביצ'ה טונה אדומה ובתוך גספצ'ו אפרסקים ונענע

רכיבים

אופן ההכנה

150 גר טונה אדומה (או כל דג אדום אחר) חתוכה לקוביות גסות.<BR>

2 ענפי בצל ירוק החלק הירוק חתוך לעיגולים <BR>

כף רוטב דגים <BR>

מעט פלפל אדום חריף <BR>

סמ גינגר קצוץ דק <BR>

שמן זית, מעט מלח <BR>

מערבבים הכל.

גספצ'ו אפרסקים

4 אפרסקים

סמ ג'ינג'ר קצוץ דק

חופן עלי נענע

טוחנים הכל בבלנדר יד ומסננים

בצלחת, מניחים מיקד עגול, ממלאים בסביצ'ה ודוחסים. מסביב מפזרים את הגספצ'ו.

מוציאים את המיקד. מקשטים עם עלי נענע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן