מקלפים את המלפפון ומנקים את הזרעים. חותכים דק.
מערבבים עם שאר המרכיבים.
לפני ההגשה מתבלים ומערבבים.
מניחים רינג עגול על צלחת ההגשה ממלאים בסביצ'ה. שולפים את הרינג.
מקשטים בבצל ירוק קצוץ
פילה דניס ללא העור חתוך לקוביות של 2 סמ
מלפפון קטן מקולף
גזר קטן מקולף וקצוץ דק דק
רבע סלק קצוץ דק
רבע בצל סגול קצוץ דק
חופן עלי כוסברה קצוצים
חצי פלפל ירוק חריף קצוץ דק
מעט שומשום שחור
מעט שומשום לבן קלוי
חצי לימון סחוט
כפית שמן שומשום
סמ ג'ינג'ר טרי
מעט שמן זית
מלח
מקלפים את המלפפון ומנקים את הזרעים. חותכים דק.
מערבבים עם שאר המרכיבים.
לפני ההגשה מתבלים ומערבבים.
מניחים רינג עגול על צלחת ההגשה ממלאים בסביצ'ה. שולפים את הרינג.
מקשטים בבצל ירוק קצוץ
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם