כשהניוקי עשוי נכון- לא צריך יותר מזה.
תנור 200 מעלות.
מפזרים את המלח גס על תבנית אפייה ומעל מפזרים את התפוחי אדמה. אופים אץעד שמזלג נכנס בקלות.
מקלפים ומועכים.
מחכים רבע שעה ומוסיפים את שאר המרכיבים. מוסיפים קמח עד שניתן לגלגל את לנקניק. ככל שתשימו יותר קמח הניוקי יהיה כבד ופחות טעים. העבודה עם פחות קמח יותר קשה אבל התוצאה משתלמת.
יוצרים נקניק ועם סכין חדה חותכים לקוביות. את הקוביות מניחים על נייר אפייה מקומח ומקפיאים. כך ממשיכים עם שאר הבצק. לאחר שהניוקי קפאו ניתן לאחסן בקופסא אחת.
הכנת הניוקי פשוטה. סיר עם מים רותחים וכף מלח. מוסיפים את הניוקי הקפואים. כשהם צפים הם מוכנים.
מעבירים למחבת עם מחאה. מקפיצים מעט ומשלבים עם כל רוטב שתרצו