שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מרק עגבניות

רכיבים

15 עגבניות חצויות, משוחות בשמן זית ומלח גרוס שנצלו בתנור בחום 200 מעלות עד השחמה.
בצל לבן גדול
5 שיני שום
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
פחית עגבניות מרוסקות
100 גר רסק עגבניות
2 כפות סוכר חום
2 ליטר מים
2 כפיות מלח
כפית פלפל שחור
2 כפות אורגנו טרי קצוצ או כף אורגנו יבש
חצי כוס קינואה או אורז שטופים
15 עלי בזיליקום
פרמז'ן מגורד

אופן ההכנה

מרק עגבניות 🍅🍅🍅
צולים את העגבניות וטוחנים.
בסיר עם שמן זית מטגנים את הבצל. מוסיפים את הגזר והשום ומטגנים עוד מס' דקות.
מוסיפים את העגבניות הטחונות, הרסק והפחית עגבניות, האורגנו, מים וסוכר. מבשלים חצי שעה.
(בשלב זה אפשר לטחון למרקם חלק)
אחרי חצי שעה מוסיפים את הקינואה /אורז עם התיבול ומבשלים עוד חצי שעה עד שהקינואה/ אורז התבשלו.
מתקנים טעמים.
מוסיפים את הבזיליקום הקצוץ ומבשלים עוד 5 דקות.
מוזגים לצלחות ומעל מפזרים פרמז'ן.
*ניתן לוותר על צליית העגבניות ולהוסיף עוד פחית עגבניות מרוסקות.
 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן