שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

לברק, באק צ'וי, תרד ופרטיות שימג'י

רכיבים

אופן ההכנה

לברק, באק צ'וי, תרד ופרטיות שימג'י
ארוחה ב 10 דק עבודה. לא מגזים.
עוטפים את הלברק (הטרי!) בשמן זית, מלח גרוס, פלפל גרוס וגרידת לימון מניחים מעל פרוסות דק של לימון ואופים כ 8-10 דק בחום 200 מעלות.
במקביל במחבת גדולה עם מעט שמן זית, מטגנים קלות 3 שיני שום מיד מוסיפים את התרד ואת הפטריות. מערבבים כדקה. מזיזים לצד ומניחים באק צ'וי חצוי לאורכו על הצד החצוי.
חצי לימון סחוט, מלח ופלפל שחור.
מוכן!
שבת שלום🍻

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן