שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

דניס פסטו- מנה ברגע

רכיבים

אופן ההכנה

איזה כיף זה שיש מנות שמכינים אותם בדקות והן עדיין כל כך טעימות ומרשימות.
ל 12 פילטים של דניס טרי
שוטפים את הפילטים ומייבשים.
מערבבים חצי צנצנת של פסטו עם רבע כוס שמן זית.
קוצצים דק מאד 4 שיני שום.
גרידת לימון מלימון גדול.
משמנים קלות נייר אפייה ומניחים את הפילטים על הצד של העור.
מושחים בפסטו. מפזרים פרוסות שום. ממליחים במלח גס ופלפל שחור גס. מפזרים פרוסות דקות של לימון. ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 190 מעלות ל 12 דקות.
רצוי לבדוק פילה אחד ולוודא שהוא עשוי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן