שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

אסאדו בבישול ארוך- מפחיד

רכיבים

רוטב
3 כפות רוטב הויסין (להשיג בחנויות מתמחות)
שליש כוס סויה
כף דבש
כף סילאן
2 כפות צ'ילי מתוק
3 כפות קטשופ

אופן ההכנה

אסאדו אחרי 7.5 שעות! מתפרק ורך. הטעם מטורף!
קלי קלות להכנה.
ניתן לקצר בזמנים אבל רצוי להמתין בסבלנות.
הכמויות ל 4 קילו. ניתן להפחית או להגדיל בהתאם.
4 קילו אסאדו (לבחור נתחים עם הרבה בשר ופחות שומן)
בקבוק יין אדום רצוי קברנה ושטעים לכם
מלח גס
פלפל גרוס
שופכים את היין לתבנית גדולה ומניחים את הבשר כשהעצמות כלפי מעלה (הבשר מושרה).
למחרת בבוקר, מדליקים תנור על חום 250 מעלות.
הופכים את הבשר כך שהעצמות יהיו כלפי מטה.
מתבלים בנדיבות במלח גס ופלפל גרוס.
מניחים מעל האסאדו והיין נייר אפייה ומכסים היטב בנייר כסף. למי שיש סיר מתאים מיציקת ברזל רצוי להשתמש בו.
מכניסים לתנור לשעה. לאחריה מורידים ל 120 מעלות.
אחרי 3 שעות נוספות. מערבבים את מרכיבי הרוטב. ומורחים שני שליש מהרוטב מעל הנתחים. סוגרים ומחזירים לתנור לעוד שלוש שעות.
לאחריהן משנים את התנור ל 250 מעלות ולמצב גריל. מורחים את הרוטב הנותר. מחזירים לתנור ללא הכיסוי עד שהבשר מקבל צריבה וקריספיות מלמעלה. כחצי שעה.
ללחוצים בזמן- הבשר מוכן כבר אחרי 4-5 שעות. ניתן להוסיף את הרוטב אחרי 3 שעות ואחרי שעה להסיר כיסוי לעוד חצי שעה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן