שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

אורז סיני

רכיבים

חבילת שעועית ירוקה עדינה סנפרוסט
שליש חבילת אפונת גינה עדינה סנפרוסט
2 פלפל אדום חתוך לקוביות
בצל גדול חתוך לקוביות
2 גזרים חתוכים לקוביות
4 שיני שום כתושים
סמ ג'ינג'ר קצוץ דק
חבילת טופו
3 ביצים
4 כפות שמן קנולה
3 כפות שמן שומשום
שליש כוס סויה

אופן ההכנה

 

 

מכינים אורז לבן לפי המתכון הפשוט ביותר שהעלתי בעמוד.

למי שפספס, כאן

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1264319233621419&id=929667880419891

 

במקביל להכנת האורז, מפשירים אתהירקות הקפואים. מעבירים לקערה ושופכים פנימה מים רותחים למס, דקות עד הפשרה. ומסננים.

בסיר גדול שמים שמן קנולה ומטגנים את הבצל והגזר מס' דקות לריכוך. מוסיפים את הפלפל לעוד דקותיים. ואז את הטופו, הג'ינג'ר השום.

מקפיצים מעט ומזיזים את התכולה לצד הסיר.

בצד הריק שמים מעט שמן ומקשקשים את הביצים. כשהן מוכנות מערבבים הכל יחד.

מוסיפים את הירקות שהופשרו מתבלים בשמן שומשום וסויה, ככפית מלח ומעט פלפל שחור.

מפוררים את האורז. מוסיפים לסיר מערבבים טוב אבל לא יותר מדי.

טועמים ומתקנים תיבול.

אפשר במקום הטופו להכין רצועות עוף.

לטגן במחבת את העוף עם מעט שמן. לשמור בצד ובשלב שמוסיפים את הטופו להוסיף את העוף.

אפשר לגוון בירקות ולשים תירס, ברוקולי, כרובית ועוד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן