אופן ההכנה
שוטפים את האורז ומסננים היטב.
בסיר (עדיף טפלון) מחממים את השמן על חום בינוני, מוסיפים את האורז ומערבבים היטב. יעלה ריח של אורז מעט מטוגן.
לאחר כדקה מוסיפים את המים הרותחים, מכסים את הסיר ומעבירים לאש נמוכה ל 10 דקות בדיוק.
כן 10 דקות!! אני מפעיל סטופר ל 10 דקות.
לאחר 10 דקות מכבים את האש ומשאירים מכוסה לעוד רבע שעה.
לא פותחים, לא נוגעים ולא מערבבים.
לאחר ההמתנה ,מפוררים את האורז עם מזלג.
לא תאמינו כמה האורז יוצא טעים, אחד אחד ובקלי קלות!!
חייבים לנסות. מקסימום בזבזתם כוס אורז