שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

תבשיל במיה

רכיבים

חבילת סנפרוסט במיה קפואה
 1 בצל לבן
 6-7 שיני שום קצוצים גס
 שימורי עגבניות חתוכות דק או 6 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות
 200 גר' רסק עגבניות
 רבע צרור נענע קצוץ דק או 2 כפיות נענע יבשה
 כוס מים
 כפית סוכר
 לימון שלם סחוט
 כפית פלפל שחור
 2 כפיות מלח

אופן ההכנה

בסיר מרתיחים מים עם כף מלח. לאחר הרתיחה מכניסים את הבמיה הקפואה.

כשהמים שוב רותחים מחכים כ 4 דקות ומסננים. זהירות מבישול יתר של הבמיה

בסיר נמוך, מטגנים בצל ואת השום. לא לשרוף. מוסיפים את העגבניות הטריות ומטגנים 3 דקות או לחלופין משתמשים בקופסת שימורים.

מוסיפים את שאר הרכיבים כולל התיבול. מבשלים כ 5 דקות על אש בינונית עד שהרוטב מצטמצם מעט.

מוסיפים את הבמיה. סוגרים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה 15-20 דקות.

מגישים עם אורז לבן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן