שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קרפצ'יו סלמון, בטטה צלויה, גבינת שמנת

רכיבים

אופן ההכנה

 

פורסים סלמון לרצועות רחבות ודקות

חצי בטטה חתוכה לעיגולים צלויות בתנור למשך רבע שעה

גבינת שמנת

בצל ירוק (החלק הירוק בלבד)

פלפל אדום חריף חתוך לעיגולים קטנים

ג'ינג'ר כבוש

שופכים מעט לימון על הסלמון ומפזרים על צלחת הגשה. מעל מפזרים את הבטטה. על הבטטה מניחים פלפל חריף ומעל גבינת שמנת. מפזרים ג'ינג'ר ובצל ירוק.

מזלפים שמן זית, מלח ים אטלנטי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן