מנה אדירה וקלה להכנה.
לקציצות
מדליקים תנור לחום 230 טורבו.
מערבבים הכל ומכניסים למקרר לחצי שעה. יוצרים קציצות קטנות מניחים על נייר אפייה ואופים 2 דקות ואז מורידים חום ל 180 לעוד 7 דקות. סהכ 10 דקות אפייה.
לרוטב:
750 גרם קרם קוקוס
בצל לבן גדול קצוץ דק
5 שיני שום חתוכים לעיגולים דקים
כף קארי אדום (חריף!)
3 כפות שמן שומשום
3 כפות רוטב דגים
כפית וחצי מלח
מטגנים את הבצל הלבן כ 3 דקות ומוסיפים את השום. מטגנים עוד 2 דקות. מוסיפים את הקארי מערבבים ופותחים אותו. מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים כרבע שעה.
מוסיפים לרוטב את הקציצות האפויות. ומבשלים עוד 10 דקות.
מגישים לצד אורז לבן בליווי עשבי נענע/כוסברה/ בזיליקום.