מלית בשר
מטגנים את הבצל, גזר והסלרי עד לריכוך. מוסיפים את הבשר ומפרקים אותו עם מקל עץ עד שמאפיר. מוסיפים את השום, מרווה, יין והתבלינים ומבשלים עד שהיין מצטמצם. מוסיפים את הקמח ומבשלים עוד כ 3 דקות.
במקביל מכינים פירה.
מבשלים את התפוחי אדמה בסיר עם הרבה מלח עד לריכוך. מסננים ומועכים עם מועך פירה.
מחממים חלב ושופכים פנימה יחד עם החמאה. לחלופין ניתן להשתמש במים רותחים ושמן זית. מתבלים במלח.
משמנים תבנית. מפזרים את הבשר בשכבה אחידה. מעל מפזרים את הפירה מיישרים. מורחים שמן זית ועם מזלג יוצרים דוגמא רצויה.
אופים בחום 200 מעלות כ 20 דקות עד שמשחים.