לשים הכל לעיסה אחידה ומניחים במקרר למס' שעות (אפשר לילה).
ממלאים חצאי פיתות בתערובת.
תחילה מניחים את החלק הפתוח על הגריל לכ 3 דקות, משמנים את הפיתות בשמן זית והופכים מדי פעם עד שמוכן.
אפשרי להכין גם בטוסטר. רק צריך להפחית בכמות הבשר שמכניסים לפיתה

1.5 בשר בקר טחון שומני
צרור פטרוזיליה קצוץ דק
בצל גדול מגורד בפומפיה גסה
חופן צנוברים קלויים
4 שיני שום כתושות
כרבע כוס שמן זית
2 כפיות ראס אל חנות
2 כפיות מלח
כפית פלפל שחור
חצי כפית הל
חצי כפית כמון
חצי כפית כורכום
חצי כפית פפריקה
לשים הכל לעיסה אחידה ומניחים במקרר למס' שעות (אפשר לילה).
ממלאים חצאי פיתות בתערובת.
תחילה מניחים את החלק הפתוח על הגריל לכ 3 דקות, משמנים את הפיתות בשמן זית והופכים מדי פעם עד שמוכן.
אפשרי להכין גם בטוסטר. רק צריך להפחית בכמות הבשר שמכניסים לפיתה

ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם
כדי לשפר את חווית הגלישה שלך, אנו משתמשים בקובצי 'קוקיז' (עוגיות) וטכנולוגיות דומות לצורכי תפעול, סטטיסטיקה וניתוח (אנליטיקס). למידע נוסף ראו את מדיניות פרטיות