שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת גבינה עם תחתית לוטוס

רכיבים

תחתית
שרוול פתי בר טחון 
100 גר חמאה מומסת
2 כפות לוטוס
מילוי
750 גר גבינה 9%
4 ביצים
כף גדושה קורנפלור
כוס סוכר
כפית תמצית וניל איכותי 
גרידה מרבע לימון
כיסוי
2 שמנת חמוצה 15% (400 גר)
2 סוכר וניל
2 כפות סוכר

אופן ההכנה

 

תם כבר מכירים את המתכון.. והוא הכי פשוט וקל שיש. תכינו לסופש!

הפעם הוספתי 2 כפות לוטוס לתחתית

מתאים לקוטר 20 סמ

 

מדליקים תנור ל 150 מעלות במצב פס תחתון פס עליון.

מערבבים את מרכיבים התחתית ודוחסים בתחתית התבנית. מקפיאים לרבע שעה.

מערבבים את כל מרכיבים (ביצים רצוי אחת אחרי השנייה) ושופכים מעל התחתית הקפואה.

מכניסים לתנור לחצי שעה. לאחר חצי שעה משנים מצב לטורבו לעוד 20 דקות. העוגה צריכה להיות יציבה בשוליים ובמרכז מעט רוטטת. אם היא לא יציבה תאפו עוד 5 דקות בטורבו.

מוציאים לצינון של רבע שעה.

מערבבים את חומרי הכיסוי ושופכים בעדינות מעל העוגה. מיישרים ומחזירים לתנור ל 10 דקות.

מצננים ומעבירים למקרר ללילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן