תם כבר מכירים את המתכון.. והוא הכי פשוט וקל שיש. תכינו לסופש!
הפעם הוספתי 2 כפות לוטוס לתחתית
מתאים לקוטר 20 סמ
מדליקים תנור ל 150 מעלות במצב פס תחתון פס עליון.
מערבבים את מרכיבים התחתית ודוחסים בתחתית התבנית. מקפיאים לרבע שעה.
מערבבים את כל מרכיבים (ביצים רצוי אחת אחרי השנייה) ושופכים מעל התחתית הקפואה.
מכניסים לתנור לחצי שעה. לאחר חצי שעה משנים מצב לטורבו לעוד 20 דקות. העוגה צריכה להיות יציבה בשוליים ובמרכז מעט רוטטת. אם היא לא יציבה תאפו עוד 5 דקות בטורבו.
מוציאים לצינון של רבע שעה.
מערבבים את חומרי הכיסוי ושופכים בעדינות מעל העוגה. מיישרים ומחזירים לתנור ל 10 דקות.
מצננים ומעבירים למקרר ללילה