2 גזרים קולורבי פלפלים צבעוניים חצי בצל סגול ענף בצל ירוק (החלק הירוק) שומשום שחור/ לבן קלוי בצל ירוק חותכים לעיגולים
צנון בינוני <BR>
שאר המרכיבים חותכים לגפרורים הכי דקים שאפשר.
רוטב
4 כפות שמן
2 כפות דבש/ סוכר
4 כפות חומץ/ 2 כפיות מיץ לימון
4 כפות סויה
שן שום כתושה
חצי כפית ג'ינג'ר
קורט מלח
מערבבים בצנצנת ומתבלים לפני ההגשה
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
Name*
Email*
אתר
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
מחפשים מתנה מקורית? ?מכירים מישהו שריח של לחם טרי משגע אותו?
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם
אני בדרך אליכם- בקרוב
עומל על סדנא שתשנה את כל מה שידעתם על בגאט
כלי נגישות