חותכים את החלה לקוביות, משמנים בשמן זית
ומכניסים לתנור (חום 180) עד שמזהיב.
מנקים את החסה מהעלים החיצוניים ומשתמשים רק בלב. כל עלה חוצים לשניים לאורכו.
מגרדים את הפרמז'ן לרצועות ארוכות.
מצלחתים: עלי חסה, קרוטונים ופרמז'ן.
טוויל פרמז'ן
מפזרים פרמזן מגורד על נייר אפייה באיזה צורה שרוצים. לפזר דליל כדי שיהיו חורים בטוויל.לאפות כ 3 דקות בחום 180 עד שהפרמזן מומס.
להוציא ולחכות שיתקרר והתמצק.
לרוטב
מכניסים את כל המרכיבים מלבד השמן והמים לכלי של הבלנדר וטוחנים. מוסיפים תוך כדי ההפעלה את השמן ובסוף מוסיפים מים לדילול עד למרקם הרצוי (אמור להיות מעט סמיך).
במקור מוסיפים גם אנשובי. אני ויתרתי והיה מעולה