סביצ'ה בורי
פילה בורי חתוך לקוביות
חופן רוקט
חצי בצל אדום קצוץ
צנון קטן קצוץ
רבע פלפל חריף קצוץ דק
שמן זית, מלח, פלפל ולימון.
מערבבים. מניחים בקערה קטנה והופכים על צלחת.
סביצ'ה בורי
פילה בורי חתוך לקוביות
חופן רוקט
חצי בצל אדום קצוץ
צנון קטן קצוץ
רבע פלפל חריף קצוץ דק
שמן זית, מלח, פלפל ולימון.
מערבבים. מניחים בקערה קטנה והופכים על צלחת.
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם