את האסאדו לבקש טחינה גסה.
קוצצים את הירק והפלפל ירוק. מגרדים את הבצלים בפומפיה עבה.
לערבב הכל יחד.
לשפד. תרטיבו מעט את היד זה יעזור.
ולהכניס למקרר עד העשייה
1 קג בשר טחון
1 קג אסאדו/ שפונדרה
2 בצלים גדולים
1 פלפל ירוק חריף
כף וחצי מלח
כף פלפל שחור
חצי כף כמון
חצי כף כורכום
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
את האסאדו לבקש טחינה גסה.
קוצצים את הירק והפלפל ירוק. מגרדים את הבצלים בפומפיה עבה.
לערבב הכל יחד.
לשפד. תרטיבו מעט את היד זה יעזור.
ולהכניס למקרר עד העשייה
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם