שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פשטידת ברוקולי

רכיבים

חבילת ברוקולי (3 ראשים בינוניים)
 קופסת קוטג
 200 גר גבינה צהובה/ גאודה/ מוצרלה
 200 גר בולגרית
 3 ביצים
 חצי כוס שמן
 כפית וחצי מלח
 כפית פלפל שחור
 כפית פסטו (אופציונאלי)
 כוס קמח
 חצי שקית אבקת אפייה

אופן ההכנה

 

מבשלים את הברוקולי כ 8-10 דקות וקוצצים גס.

מערבבים את כל המצרכים (במקום קוטג אפשר לגוון עם שמנת חמוצה, גבינה לבנה, יוגורט- רק לשמור על כמויות קרובות למקור).

לערבב הכל.

לנפות קמח ואבקת אפייה. להוסיף לתערובת ולערבב לאיחוד, להעביר לתבנית משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש ל 180. כחצי שעה מכוסה בנייר כסף ואחכ עוד כרבע שעה ללא כיסוי (עד הזהבה)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן