80 גר אטריות שעועית שליש כרוב לבן חתוך דק דק גזר חתוך דק פלפל אדום חתוך דק חופן תרד שליש צרור כוסברה שומשום קלוי/ שחור לרוטב: 2 סמ ג'ינג'ר כתוש שן שום כתוש 2 כפיות סוכר חצי לימון סחוט רבע כוס סויה 3 כפות שמן שומשום חצי כפית סרירצ'ה / רבע פלפל חריף רבע כוס שמן קנולה 2 כפיות רוטב דגים (אופציונאלי)
אופן ההכנה:
מכינים אטריות לפי הוראות היצרן.
קוצצים דק ככל האפשר את הכרוב, גזר, פלפל (זה חשוב למראה ולטעם)
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
מערבבים הכל יחד.
מקשטים עם עלי כוסברה ושומשום.
ניתן לגוון ולהוסיף ברוקולי חלוט או שעועית ירוקה
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
Name*
Email*
אתר
שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב.
מחפשים מתנה מקורית? ?מכירים מישהו שריח של לחם טרי משגע אותו?
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם
אני בדרך אליכם- בקרוב
עומל על סדנא שתשנה את כל מה שידעתם על בגאט
כלי נגישות