אופן ההכנה:
מכינים אטריות לפי הוראות היצרן.
קוצצים דק ככל האפשר את הכרוב, גזר, פלפל (זה חשוב למראה ולטעם)
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
מערבבים הכל יחד.
מקשטים עם עלי כוסברה ושומשום.
ניתן לגוון ולהוסיף ברוקולי חלוט או שעועית ירוקה
80 גר אטריות שעועית
שליש כרוב לבן חתוך דק דק
גזר חתוך דק
פלפל אדום חתוך דק
חופן תרד
שליש צרור כוסברה
שומשום קלוי/ שחור
לרוטב:
2 סמ ג'ינג'ר כתוש
שן שום כתוש
2 כפיות סוכר
חצי לימון סחוט
רבע כוס סויה
3 כפות שמן שומשום
חצי כפית סרירצ'ה / רבע פלפל חריף
רבע כוס שמן קנולה
2 כפיות רוטב דגים (אופציונאלי)
אופן ההכנה:
מכינים אטריות לפי הוראות היצרן.
קוצצים דק ככל האפשר את הכרוב, גזר, פלפל (זה חשוב למראה ולטעם)
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
מערבבים הכל יחד.
מקשטים עם עלי כוסברה ושומשום.
ניתן לגוון ולהוסיף ברוקולי חלוט או שעועית ירוקה
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם