קמחים איכותיים וחזקים של קמח הארץ
להנחה של 10% באתר של קמח הארץ יש להזין קוד קופון Cudigalili
אופן ההכנה
- מערבבים קמח ומים בעזרת המיקסר עד לאיחוד וממתינים שעה (אוטוליזה).
- מוספים את המחמצת ולשים 2-3 דקות ולאחר מכן מוסיפים את המלח ולשים עד לקבלת בצק אסוף וחלק.
- ממתינים 30 דקות ומבצעים קיפול ראשון.
- לאחר 45 דקות נוספות עושים קיפול שני ומשאירים למנוחה.
- לאחר 45 דקות נוספות עושים קיפול שלישי ומשאירים למנוחה של שעתיים וחצי.
- לאחר מכן עיצוב ראשון.
- מנוחה של 15 דקות ואז עוברים לעיצוב סופי.
- מצפים בשומשום ומעבירים למקרר לקירור של 7-20 שעות.
- אפייה – מחממים תנור וסיר במצב סטטי למשך 40 דק בחום 260 מעלות. מוציאים את הכיכר מהמקרר, חורצים ומכניסים ישר לסיר.
- אופים בסיר סגור למשך 20 דקות בחום של 260 מעלות, מסירים המכסה, מורידים את הטמפ' ל-230 מעלות וממשיכים לאפות לעוד 20-25 דק.
6 מחשבות על “לחם מחמצת מקמח חיטה באיכות מובחרת E-WHEAT בציפוי שומשום”
היי, משנה איזו מחמצת? האם ניתן להכין עם מחמצת שיפון הכל?
אפשר עם שיפון
אפשרי לעשות את אותו מתכון עם קמח לחם כפרי של קמח הארץ? (T812 – נראה לי שהוא 70% מלא למרות שלא כתוב על האריזה)
או אפילו בשילוב עם קמח לחם לבן שלהם (T630).
כי הגלוטן בקמחים האלה לא נמוך בהרבה (13.5)
תודה
אפשר. עדיף בשילוב
המתכון הוא לכיכר לחם אחד?
שני לחמים