שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

לחם מחמצת מקמח חיטה באיכות מובחרת E-WHEAT בציפוי שומשום

רכיבים

כמות ל 2 לחמים

560 קמח לבן עלית E-wheat
140 קמח מלא עלית  E-wheat
525 מים
140 מחמצת
14 מלח
לציפוי: שומשום לבן

אופן ההכנה

קמחים איכותיים וחזקים של קמח הארץ

להנחה של 10% באתר של קמח הארץ יש להזין קוד קופון Cudigalili

אופן ההכנה

  1. מערבבים קמח ומים בעזרת המיקסר עד לאיחוד וממתינים שעה (אוטוליזה).
  2. מוספים את המחמצת ולשים 2-3 דקות ולאחר מכן מוסיפים את המלח ולשים עד לקבלת בצק אסוף וחלק.
  3. ממתינים 30 דקות ומבצעים קיפול ראשון.
  4. לאחר 45 דקות נוספות עושים קיפול שני ומשאירים למנוחה.
  5. לאחר 45 דקות נוספות עושים קיפול שלישי ומשאירים למנוחה של שעתיים וחצי.
  6. לאחר מכן עיצוב ראשון.
  7. מנוחה של 15 דקות ואז עוברים לעיצוב סופי.
  8. מצפים בשומשום ומעבירים למקרר לקירור של 7-20 שעות.
  9. אפייה – מחממים תנור וסיר במצב סטטי למשך 40 דק בחום 260 מעלות. מוציאים את הכיכר מהמקרר, חורצים ומכניסים ישר לסיר.
  10. אופים בסיר סגור למשך 20 דקות בחום של 260 מעלות, מסירים המכסה, מורידים את הטמפ' ל-230 מעלות וממשיכים לאפות לעוד 20-25 דק.
  11.  

6 מחשבות על “לחם מחמצת מקמח חיטה באיכות מובחרת E-WHEAT בציפוי שומשום”

  1. אפשרי לעשות את אותו מתכון עם קמח לחם כפרי של קמח הארץ? (T812 – נראה לי שהוא 70% מלא למרות שלא כתוב על האריזה)
    או אפילו בשילוב עם קמח לחם לבן שלהם (T630).
    כי הגלוטן בקמחים האלה לא נמוך בהרבה (13.5)
    תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן