להכנת הקציצות
מערבבים הכל, מכניסים למקרר לחצי שעה, ומכדררים לכדור בגודל פינג פונג (להעזר בקצת מים כדי שהתערובת לא תדבק ליד).
מטגנים מכל הכיוונים. לא יותר מדי כדי שלא יתייבש.
להכנת הרוטב
בסיר סוטאז' (גדול ונמוך) מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את השום מטגנים עוד דקה, מוסיפים את תחתיות הארטישוק, מים רותחים, תרד ותבלינים.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לבעבוע עדין.
מבשלים 5 דקות.
מוסיפים את הקציצות ומבשלים עוד כרבע שעה.
מגישים על אורז לבן.