מסננים את התירס.
חותכים את הפלפל לקוביות קטנות, חותכים את המלפפונים החמוצים לקוביות קטנות.
קוצצים כרבע צרור שמיר (2 כפות).
מערבבים הכל.
מתבלים ומתקנים תיבול במידת הצורך
קופסת שימורי תירס
פלפל אדום קטן
4 מלפפון חמוץ גדולים במלח
גבעול בצל ירוק
2 כפות שמיר קצוץ
כחצי כפית מלח
כף מיונז
מסננים את התירס.
חותכים את הפלפל לקוביות קטנות, חותכים את המלפפונים החמוצים לקוביות קטנות.
קוצצים כרבע צרור שמיר (2 כפות).
מערבבים הכל.
מתבלים ומתקנים תיבול במידת הצורך
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם