חסה סלנובה
קולורבי חתוך לגפרורים
30 גרם רוקפור/ דנאבלו מפורר
חופן אגוזי מלך
להכנת הרוטב – לטחון הכל בבלנדר יד- לדלל עם מים במידת הצורך
רוטב וינגרט
כף מיונז
חצי כפית חרדל דיז'ון חלק
2 כפות חומץ בן יין אדום
2 כפות דבש
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
שן שום כתושה
חצי כוס שמן זית
חסה סלנובה
קולורבי חתוך לגפרורים
30 גרם רוקפור/ דנאבלו מפורר
חופן אגוזי מלך
להכנת הרוטב – לטחון הכל בבלנדר יד- לדלל עם מים במידת הצורך
ואו ללמוד יחד איתי לאפות לחמי ארטיזן ברמה הגבוהה ביותר בבית שלכם