שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סחלב חם

רכיבים

חצי ליטר חלב
 4 כפות סוכר
 4 טיפות מי ורדים
 4 כפיות גדושות קורנפלור
 תוספות:קוקוס, קינמון, פיסטוקים, קוקוס

אופן ההכנה

 

שמים 3/4 מהחלב, סוכר ומי הזהר בקלחת ומחממים על אש בינונית תוך כדי ערבוב קל מדי פעם.

במקביל ממיסים את הקורנפלור בחלב הנותר.

כשהחלב בקלחת מתחיל לעלות אדים (לפני רתיחה) מוסיפים את החלב.

כאן החלק בטריקי.

מוסיפים את החלב המומס לקלחת ומערבבים מהר ורצוף אחרת יווצרו גושים.

תוך כדי ערבוב יורגש שהחלב מסמיך, מרגע זה סופרים עד עשר ומורידים מהאש.

מוזגים לקעריות ומפנקים בתוספות האהובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן