שובר מתנה
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סביצ'ה לברק בתוך עלה של אנדיב- הביס המושלם

רכיבים

אופן ההכנה

לברק מפולט וחתוך לקוביות של סמ

מלפפון קלוף ללא הליבה הרכה חתוך לקוביות קטנות

צנונית קצוצה דק

רבע צרור כוסברה קצוצה

חצי בצל סגול קצוץ דק

חצי פלפל ירוק חריף קצוץ דק

תיבול

חצי כפית שומשום שחור /לבן קלוי

מיץ מלימון שלם

2 כפיות שמן שומשום

3 כפות שמן זית

מלח ים אטלנטי, פלפל גרוס

מערבבים את מרכיבי הסביצה, מתבלים רבע שעה לפני ההגשה

This image requires alt text, but the alt text is currently blank. Either add alt text or mark the image as decorative.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סדנאות קרובות

דילוג לתוכן